Стефан Илчев с емоционална изповед в края на годината!

Стефан Илчев с емоционална изповед в края на годината!
Гласувайте за статията

Стефан Илчев изпраща 2019-та с много признания и успехи, но и с не малко лични равносметки. Талантливият певец, който смая всички с музикалните си имитации в „Като две капки вода“, призна нещо много емоционално на прага на новата година.

„Когато видях статистиката, си казах: „Тук нещо не е наред“. Но когато пристигна официалната информация, се убедих, че затвърждавам „любовни“ позиции сред феновете. Но не съм от тези хора, които се бият в гърдите и искат да се кичат с медали. Въобще!“, призна изпълнителят пред „Монитор“. И добави:

Стефан Илчев

Стефан Илчев изля душата си по празниците

„Мен това само ме мотивира да продължавам да работя със същия хъс, даже с още повече, и да продължавам да давам на хората внимание, обич и музика“.

Равносметката на Стефан за 2019-а изглежда така: поредно пътуване до Щатите, победа в шоуто за имитации „Като две капки вода“, дуетното парче с Тони Димитрова „Животът“ и две самостоятелни песни – „Каквото искаш“ и „Любовта“.

„Когато започна 2019-а, дори не съм си представял, че ще ми се случат толкова хубави неща и че ще завърши по този прекрасен начин. Слава богу, годината беше доста здрава и изключително успешна във всяко едно отношение. Е, с изключение на личния живот, но явно там се пише нещо за 2020-а“, с усмивка споделя певецът.

Освен чуден глас Илчев има още един талант, с който може да се гордее – способността да имитира. Той обаче крачи смело към загърбването на този етап от живота си.

„В един момент това нещо трябва да се случи и то се случва с новите песни, които правя. Затова и последният ми клип е с такава тематика – имитации. След „Като две капки вода“ цяла България разбра, че освен Лили Иванова, която е така интересна за всеки, всъщност мога да имитирам и още 13 други изпълнители.

В някои случаи правих дуети със себе си. Но нещото, което искам да правя, е да показвам и да доказвам кой е Стефан Илчев и какво може като самостоятелен изпълнител. На това залагам“, категоричен е той.

Едно от най-големите му желания за новата 2020-та пък е да издаде албум, а също и – да се поклони пред многобройната публика в зала 1 на НДК!

„Пожелавам си здраве, тази обич и хубава енергия, която идва към мен, да се запази и да се умножава и да бъда все така творчески настроен, за да имам вдъхновението да работя с прекрасния си екип – Крум Георгиев, Мага, Добромир Банев и Петър Антонов. Искам тези хора да присъстват в моя творчески път на този етап от живота ми, защото нещата, които правим, стигат там, където искаме.

Надявам се още българинът да присъства на повече културни мероприятия и да слуша българска музика,което според мен започва осезаемо да се случва“, добави още Стефан, който изпраща доста динамична година, изпълнена с пътешествия, две от които крайно запомнящи се.

„В края на януари отидох до Щатите и имах възможността да гледам Boyz II Men. Това е свързано с мен и моята професия, а и не можеш да видиш Boyz II Men всеки ден, така че бях много щастлив. Второто беше покрай рождения ми ден. Тогава вече течеше предаването „Като две капки вода“ и отидох до Лисабон. Беше буквално кражба за три дни, за да празнувам там. Много красиво място“, разказва пред изданието още той.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар