Какво по-хубаво от още едно кралско бебе

Какво по-хубаво от още едно кралско бебе
Гласувайте за статията

Уилям и Кейт Мидълтън са щастливи родители на три прекрасни деца – принц Джордж на шест годинки, принцеса Шарлот на четири и на осемнадесетмесечния принц Луи. Искат обаче и други или поне още едно бебе.

„Катрин много иска още едно дете. С принц Уилям обичат да прекарват време с тях, забавно им е, няма причина да не опитат за още едно. Така че, нщо чудно в скоро време да има новина и за четвърто дете“, разкриват източници, близки до херцозите на Кеймбридж.
Херцогинята многократно е показвала, че й харесва ролята на майка, пък и толкова бързо зачена и роди трите си деца, че още един престолонаследник си е напълно в сферата на реалното.

Принц Уилям и
Кейт Мидълтън

Нека не забравяме, че макар да са бъдещите наследници на короната и да спазват стриктно етикета за разлика от по-свободната и модерна двойка Меган и Хари, Кейт и Уилям също умело избягват някои отживели традиции и ревниво пазят семейното си огнище.

Двамата са сплотени и единни по отношение на семейството и кралските традиции.

Заедно с трите си прекрасни, малки деца са като излезли от романтична приказка и определено се радват на всеобщо одобрение на поданиците и като цяло и извън териториите на Великобритания, коментираме и ние от изданието.

Източник : цитати из Сп . Ева

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар