Чаровникът Владо Карамазов се връща в Дяволското гърло! (виж тук)

Чаровникът Владо Карамазов се връща в Дяволското гърло! (виж тук)
Гласувайте за статията

Владо Карамазов се връща в Дяволското гърло!

Актьорът Владо Карамазов се завръща в Дяволското гърло. Звездата не пропусна да посети пещерата, където бяха заснети някои от най-важните сцени от едноименния сериал.

Владо Карамазов

Владо Карамазов отново в пещерата

Звездата на Народния театър обяви, че се завръща в Родопите, за да направи снежни снимки, които да качи на новия си личен сайт.

„На фотоваканция в Родопите. И тук е… Сериозна работа. Яко сняг. Не бях виждал отдавна. Айде, чакайте снимки”, пише Владо в социалните мрежи. И показа, как е спрял на снежен път, а около него вали сняг, споделят от вестник „Телеграф“.

Не е тайна, че новата страст на актьора е фотографията и той от години упорито обикаля страната и чужбина, като прави снимки, които представя във фотодневниците си.

Наскоро той си направи личен сайт, на който освен кадрите, запечатани от него, има поместена и солидна биография, както и публикации за него в пресата.

„Забравих да ви покажа новия ми фотосайт. От вчера /26 декември/ заживя в интернет. Обърнете внимание на „Историите”. Тази за смъртта ми е любима. Случка, която няма да забравя”, пише още Владо Карамазов.

Близки до него издадоха, че той най-вероятно ще посрещне 2020 именно в Родопите, за да се зареди и енергийно с нови предизвикателства.

Засега не е ясно в чия компания ще бъде актьорът, но най-вероятно няма да е с Теодора Духовникова и Юлиан Вергов, с които доскоро беше неразделен.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар