Златка Райкова спешно сменя екстеншъните, косата й е зле! (виж тук)

Златка Райкова спешно сменя екстеншъните, косата й е зле! (виж тук)
Гласувайте за статията

Златка Райкова с изтощена коса, налага й се да сменя екстеншъните!

Златка Райкова няма търпение да дойде рождения й ден на 12 януари. Тя ще си подари нова прическа. И още от сега рекламира услугите на фризьорите и фирмата за екстеншъни, на които ще се довери.

Златка Райкова

Златка Райкова се нуждае от бърза смяна на екстеншъните, за да оправи косата си

Явно косата й доста се е изтощила по време на бременността и затова Златка ще вземе мерки. През годините жената на Благо е била блондинка и брюнетка, с права и къдрава коса, но от години залага на екстеншъните.

През 2017 година тя се показа с няколко килограма изкуствена коса в социалните мрежи. И явно ще продължи в тази насока. Още при първото си участие във Вип Брадър плеймейтката призна за чуждите кичури, които били на три пласта и стрували хилядарка.

Думите й веднага провокираха Черната Златка, която пък се изфука, че като спестовница е платила само 800 лева за гривата си.

Иначе, Златка и Благой Георгиев продължават да са заедно и да се грижат за общото си бебе. Което е първо за плеймейтката, но четвърто за футболиста.

Благой обаче не е забравил страстта си по заведенията и редовно бръмчи по нощите, оставяйки половинката си сама с бебето.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар