Ново 20: Криско си почива от бебето с… чалга! (още подробности)

0

Криско разпуска на чалга след стреса от недоспиванията с бебето!

Криско за една нощ каза „стоп“ на бащинството и отиде да разпусне на чалготека, а за да е пълно щастието, все със себе си и половинката си Цвети Петрова.

Криско
Криско разпуска на чалга в бара на Коцето

Двамата му поотпуснаха края и направиха силна нощ в Студентски град в столицата. И получиха специално внимание от фолкаджията Константин. Който ги настани в своето сепаре, сипа им в чашите и им пя на уше.

В тъмната част на масата се появи и съпругата на Коцето – Надя, така че купонът стана типично семейно събиране.

И докато фолкаджията обръщаше чашите с уиски, то Криско кротко пиеше енергийни напитки. А Цвети се ограничи само с минерална вода, тъй като вероятно кърми и градусовите напитки са й напълно забранени.

Това не им попречи да се отдадат на буйни танци и да се забавляват до малките часове на нощта.

Вероятно бабите са били мобилизирани да гледат малката Амая, докато родителите си отдъхнат малко от бебешките ангажименти.

Прави впечатление, че Цвети е започнала да сваля килограмите, натрупани по време на бременността. И постепенно да връща отличната си форма. Откакто станаха родители тя и Криско пазят дъщеря си далеч от медийното пространство.

С новия клип на рапъра обаче феновете вече са в личния му свят. Амая е част от новия проект на татко си, излязъл преди дни, който носи името „Благодаря ти“.

А любовта на Криско към чалгата е стара като света. Той се числи към рап гилдията, но често прибягва до фолк ритми като чалга съсловието искрено му се радва. И често ходи на негови участия в нощните заведения с кръшна музика.

Той вече има и две песни със Слави Трифонов, пише вестник България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.