Боряна забрави Андрей Баташов: Вдовицата не спира да вилнее по кръчмите!

Боряна забрави Андрей Баташов: Вдовицата не спира да вилнее по кръчмите!
Гласувайте за статията

Боряна Баташова, съпруга на починалия актьор Андрей Баташов, не спира да вилнее по кръчмите

Боряна Баташова, по-известна като Веселата вдовица, напълно забрави мъжа си. Между Коледа и Нова година Боряна Баташова бе засечена в голяма компания в известен столичен клуб, пише HotArena.

Андрей Баташов

Вдовицата на Андрей Баташов не спира да вилнее по кръчмите

Тя събираше погледиет с провокативната си визия-0рокля с гол гръб и новия мъж до себе си. След голямо количество изпит алкохол в малките часове на нощта той започна демонстративно да я придърпва в прегръдките си.

Тя не се дърпаше и не се противеше на целувките му. В личния й профил липсват тези интимни сцени, защото Боряна държи да се показва като изрядна жена на покойния актьор.

Но откакто Баташов си отиде преди 9 години, из арт гилдията се носят легенди за нейните интимни подвизи.

Години по-късно се яви на кастингите на Х Фактов, а днес не пропуска светски изяви. Преди месец майката на актьора Теодора даде ексккузивно интервю за Галерия, в което разкри шокиращи подробности за връзката на сина й с бившата банкова служителка.

„Несполучливият брак с Боряна го сломи. Тя го напусна на Коледа година след брака им, без да му даде обяснение защо. На 26 декември бях поканила баща й на обяд вкъщи, а той дойде да й помогне да си събере багажа. Боряна взе и котката. Това го погуби, той много страдаше“, през сълзи разказа възрастната жена.

Тя разкри още, че снаха й се дразнела на близката връзка между майка и син. Към днешна дата двете не поддържат никакъв контакт.

Въпреки, че 20-години по-младата банкова служителка и Андрей се разделят преди смъртта му, тя продължава да се представя като негова вдовица и да носи фамилията му. Доскоро дори носеше сватбената си халка.

Андрей Баташов сключват изненадващо брак през 2008 г., само месеци след запознанството им. На 29 ноември 2010 г.Баташов почина, след като бе приет в кома в столична болница.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар