Война: Анелия не спира да дразни новата на Коко Динев!(Подробности)

0

Анелия води тиха война с новата на Коко Динев-Антония

Анелия не спира да дразни новата на бизнесмена Коко Динев-Антония.

Въпреки, че с бизнесмена от десетилетие не са заедно, тя продължава да поддържа топла връзка с майка му Боряна и да се хвали с този факт. В свои интервюта певицата продължава да я нарича „свекърва ми“, макар да е разведена със сина й, пише HotArena.

Според запознати Анелия нарочно изтъквала близките си отношения с Боряна, за да дразни Антония. „Анелия винаги се е разбирала прекрасно с Боряна, навремето използваше този факт, за да дразни Емилия, сега прави същото и с новата жена на Коко. Явно още не е преодоляла факта, че той я заряза“, коментират запознати.

Тони работела първоначално като касиер в казиното му, след това зае за кратко длъжността управител и се занимаваше с графиците на персонала. 30-годишната блондинка след като се залюби с Динев, забременя и се премести с него в София.

Анелия
Анелия във война с новата на Коко Динев

“Тони е много добра и земна, затова завладя толкова бързо сърцето на бизнесмена, който зад гърба си има бракове с фолкпевиците Анелия и Емилия”, коментираха близки до влюбената двойка. Динев е купил неотдавна и чисто нов джип на съпругата си.

Докато Емилия беше с Коко, Анелия не пропускаше да изтъкне, че свекървата никак не се разбира с колежката й, пише столичен вестник.

Това е четвъртото дете на Коко, като преди това Емилия го дари с две деца-Иван и Мира. Преди връзката си с нея, бившият футболен бос беше женен за колежката й Анелия. От нея има дъщеря-Ивон.Още преди това имаше връзка с поп фолк дивата Нелина, която роди син от неизвестен баща.

Заради многобройните си афери с поп фолк дивите Коко Динев получи прякора Осеменителя на чалгата.

Всичките му бивши обаче са категорични, че Коко Динев е баща за пример. Той винаги осигурява на наследпниците си всичко, от което имат нужда.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.