Слави Трифонов слиза от екрана: Ето кой сяда в стола му!

Слави Трифонов слиза от екрана: Ето кой сяда в стола му!
Гласувайте за статията

Ново вечерно шоу тайно подготвя bTV, пише вестник „Телеграф“. То ще заеме мястото на предаването, което години наред беше запазена територия на Слави Трифонов. Вече е ясно и кой ще седне в стола на Дългия. Според горещите слухове това е известният актьор Башар Рахал, който напоследък нашумя и като продуцент.

Според мълвата Башар преборил на кастингите двайсетина кандидати, жадни за славата. От телевизията обаче единодушно се спрели на 45-годишния актьор, защото има голям опит на екрана, притежава брилянтно чувство за хумор, умее да води интересни разговори и да импровизира. Зад водещия ще застане опитен екип от сценаристи, в който блести врелият и кипелият в комедийните скечове Николаос Цитиридис. Ясно е също, че новото вечерно шоу този път ще бъде вътрешна продукция на bTV. С този ход от телевизията искат да гарантират качеството на продукцията.

Слави Трифонов

Слави Трифонов слиза от екрана

В bTV познават Башар още от времето, в което водеше предаването „Бездомно шоу” и провокираше гостите да се представят в невиждана до момента светлина. През годините той се доказа като актьор в български филми като „Корпус за бързо реагиране” и „Стъпки в пясъка”, участва в десетки чуждестранни продукции и беше лице на популярни тв предавания.

Наскоро Рахал се изяви и като успешен продуцент в четвъртия филм на Ники Илиев „Завръщане“. Явно сега е дошло времето да направи най-сериозната крачка в кариерата си – тази на водещ на вечерно шоу.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар