Братът на Росен Плевнелиев избяга от него: Румен не иска да му бъде съсед!

Братът на Росен Плевнелиев избяга от него: Румен не иска да му бъде съсед!
Гласувайте за статията

Братът на Росен Плевнелиев Румен си е направил щедър подарък за новата година – скъпарско жилище!

Доскоро той и семейството му живееха на една ръка разстояние от бившия президент и новата му жена Деси Банова. Явно обаче братята не са чак толкова близки и не искат да са комшии. Новият дом на баткото на Плевнелиев се намирал на покрива на бизнес парка в София. Той представлява мезонет с огромна тераса, гонеща по размери цял двор.

Росен Плевнелиев брат

Братът на Росен Плевнелиев вече не живее до бившия президент

Пространството било толкова голямо, че през лятото Румен и семейството му съвсем спокойно могат да канят гости на барбекю. За основния ремонт и преустройството братът на експрезидента положил труд самичък. Помагали му майстори, но по-тежките задачи свършил сам.

„След 30 премествания в 4 държави мисля да е последен. Направен е с много личен труд, с панорама към Витоша и София“, хвали се Румен. Дали той и жена му ще поканят Деси и Росен в новия си дом, остава загадка.

През годините се говореше, че двамата братя Плевнелиеви имат търкания. Баткото дори не присъства на сватбата на държавния глава с Деси Банова. За сметка на това пък те двамата присъстваха на бала на сина на Румен през 2018.

Бившият президент не кани роднините си в резиденцията си на полуостров Халкидики. Имението е достатъчно голямо, но баткото предпочитал да не се чувства длъжен и водел семейството си по други курорти в южната ни съседка. Празниците двамата братя също изкарали отделно, а Росен отново спази традицията да открие ски сезона в Банско.

На почивката там го придружаваха синоптичката, синът им Йоан и тъщата Лили, която се грижела за малчугана, докато Росен преподавал ски уроци на любимата си, пише Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар