Николета Лозанова и Ники Михайлов се отдадоха на страстта във Виетнам! (виж тук)

0

Николета Лозанова и Ники Михайлов се отдадоха на горещи страсти във Виетнам!

Горещи прегръдки за Нова година получи Николета Лозанова. Моделката е с любимия си Ники Михайлов във Виетнам, където се наслаждава на топло слънце и райска ваканция.

Николета Лозанова
Николета Лозанова и Ники Михайлов посрещнаха Нова година във Виетнам

Двойката избра Азия за празника и дори споделиха кадри от купона в новогодишната нощ от плажа в Ханой, пише вестник „България днес”.

Влюбените не се притесниха да си разменят страстни ласки пред камерите. А горещите кадри се появиха и в профилите на двамата в социалните мрежи.

Припомняме, че двамата са заедно от доста време като връзката им започна още преди многжо години. Тогава НиЛо и Ники Михайлов бяха гаджета, но бързо приключиха отношенията си – може би, защото бяха още деца.

Стигна се дотам, че вратарят обиди плеймейтката като я нарече „табуретка“ – вероятно заради по-дребния й ръст. Днес обаче всичко това е зад гърба им, а чувствата им приличат на истински. Малката Никол Божинова също е влюбена в батко си Ники, който се грижи за нея като истински баща.

Феновете на Николета Лозанова с нетърпение очакват новината за предстоящата сватба на двамата, а защо не и за бебе. То ще е първото за Михайлов, който никога досега не е бил семеен и няма деца.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.