Кошмар: Ето това е Шарън Стоун днес!

Кошмар: Ето това е Шарън Стоун днес!
Гласувайте за статията

Годините отминават неусетно и докато се усетим, красавицата от „Първичен инстинкт“ вече е просто обикновена бабичка. Поне така изглежда, за ужас на милионите й почитатели!

Небрежен кок, дрипави дрехи и нито капка блясък, така изглежда Шарън Стоун в реалността!

Шарън Стоун

Шарън Стоун в наши дни е плашеща гледка, няма нищо общо с преди

Папараци сгащиха легендарната актриса по време на разкрасителни процедури в салон в Лос Анджелис. 61-годишната звезда изглежда точно така, както всяка нейна връстничка.

Леко посмачкана и с дрехи, присъщи на домакиня, а не носителка на „Златен глобус”, Шарън се отдаде на релакс терапия. По всичко личи че холивудската актриса няма никакви притеснения от небрежния начин, по който изглежда. Шарън Стоун видя папараците, които я дебнат около салона и дори им се усмихна в знак на примирие.

Старческите петна по кожата и кошмарната прическа са само малка част от признаците на възрастта й, които не подминават дори и най-известните. Снимките, които заливат социалните мрежи, успяха да настроят феновете й на двата полюса. Едни оплюха любимата си актриса заради кошмарни й вид и коренната разлика между реалността от Инстаграм профила й. От друга страна защитници на Стоун заявиха, че няма нищо по-смело от това да се покажеш такъв какъвто си, пише „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар