Актрисата Камеран Диас наистина щастлива, стана майка

0

Да, актрисата стана майка след дълго чакане на това да се сдобие с щастливо семейство. Днес вече е открила желаната половинка и още нещо също. Камерън Диас започна годината със споделянето на прекрасна новина в своя профил в мрежите. Тя и Бенджи Мадън са станали родители на момиченце. Ето какво е написала щастливата майка: „Честита Нова година от семейство Мадън!

Много сме щастливи, благословени и благодарни, че започваме това ново десетилетие с новината за раждането на нашата дъщеря Радикс Мадън.
Тя мигновено завладя сърцата ни и направи семейството ни цяло. И макар да сме силно развълнувани да споделим тази новина, изпитваме нужда да опазим нейното лично пространство, затова няма да публикуваме никакви нейни снимки или повече подробности, освен факта, че тя е наистина страхотна.
Най-добри пожелания от нашето семейство за вашите!

Щастлива Нова година и ново десетилетие!Както са написали в поста си, Камерън Диас и Бендждамин Мадън не са публикували снимки на дъщеря си, не са споделили и повече подробности около раждането ѝ. Актрисата става майка за първи път. Тя е на 47 години, а нейният съпруг Бенджамин Мадън е на 40. Той е музикант и част от бандата Good Charlotte. Двамата се ожениха през 2015 г, цитират и в Морето. нет.

Източник : Агенция Кросс

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.