Още по-влюбени и след 13 години

Още по-влюбени и след 13 години
5 (100%) 1 vote

През изтеклото вече лято на 2019 г. Никол Кидман и Кийт Ърбън отпразнуваха 13-ата годишнина от своята сватба. Но дори и сега огънят между тях не угасва, както по всичко личи. На светските събития двамата не се отделят един от друг, а фотографите запечатват прегръдките и целувките им по червените килими непрекъснато.

Двамата също не пропускат да споделят в мрежата романтични снимки от скъпи моменти в личния си живот. По време на празниците Никол и Кийт очевидно са имали повече време, което да прекарат заедно. Кидман сподели два кадъра, на които двамата се разхождат в Сидни, Австралия. Те все още излизат на срещи и романтични разходки.
„Изисква смелост да се влюбиш. Трябва да си готов да се довериш на друг човек с цялото си същество. А това е много трудно.”, споделяла е Никол Кидман преди време често.
Известно е, както Кийт и Никол са споделяли неведнъж, че държат на пълноценната комуникация. Затова те никога не си пишат текстови съобщения, а винаги си казват очи в очи онова, което искат.
Когато са далеч един от друг, заради многото си професионални ангажименти, те предпочитат телефонните разговори, за да чуват гласовете си.

Източник : Сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар