Симеон Лютаков излезе от "Пътят на честта" заради болест!Болест е извадила Симеон Лютаков

от сериала „Пътят на честта”. Героят му - адвокат, който също се казва Симеон, бе убит в един от последните епизоди на продукцията. Причина за това се оказват зверски болки в кръста след инцидент на снимачната площадка. [caption id="attachment_437753" align="alignright" width="300"]Симеон Лютаков Симеон Лютаков има проблеми с кръста[/caption] Симеон Лютаков от доста време страдал от дископатия, заради която все се оплаквал, че го боли кръстът. От време на време тези болки така се усилвали, че звездата от Варненския театър със седмици не можел да стои на краката си. Чудел се какви инжекции да слага и на какви масажи да ходи, само и само да облекчи зверското страдание. В такива дни не можел да прави нищо друго, освен да лежи и да пъшка. За зла беда точно такава криза му се случила в „Пътят на честта”.

По време на снимки на сбиване актьорът трябвало да падне пред камерата, но без да иска, се приземил на кръста си и така се ударил, че едва успял да се изправи на крака. Наложило се снимките да бъдат прекратени за известно време, за да се лекува.

Още тогава Лютаков коментира пред родните медии, че не му се е случило нищо фатално. Но по информация на „Уикенд” не е бил напълно откровен. Говори се, че след падането е търсил спешна помощ от лекари, билкари и чакръкчии с надежда за бързо възстановяване, но нищо не помогнало. Болките не само че не спрели, а и ставали все по-големи. Медиците били категорични, че трябва да почива поне няколко седмици, но актьорът вече бил подписал договор с продукцията и нямало как просто да легне и да чака проблемът му да отшуми.

След няколко дни пауза се върнал на снимачната площадка, а дископатията започнала да го мъчи все повече и повече. Всеки кадър в сериала му струвал толкова много болка и усилия, че накрая Лютаков решил, че няма смисъл да продължава работата си там. Наложило се да убият героя му, за да може актьорът спокойно да се лекува.

Адвокатът Симеон в сериала бе убит с кокаин от героя на Веселин Плачков. Феновете на „Пътят на честта” много страдаха от това развитие на събитията в сценария. Във форумите, в които се обсъжда продукцията, и до днес се чудят защо беше нужно да се „уволнява” един от най-добрите актьори в нея.

Истината е, че Симеон Лютаков не е имал физическа възможност да продължава да играе в нея. Но в случай, че има сезон 2 на сериала, се очаква една от основните линии в него да се върти именно около героя му. Това ще бъде разследването на смъртта на адвоката, пише вестник Уикенд.