Екранната сестра Чокова открила голямата си любов на 45 години!Елена Карабойчева, известна с ролята си

на сестра Чокова в сериала „Откраднат живот”, е родила трите си деца по естествен път. Къдрокосата красавица направила избора, въпреки препоръките на лекарите за секцио. [caption id="attachment_437765" align="alignright" width="300"]сестра Чокова Сестра Чокова днес е влюбена и щастлива[/caption] Елена, която е от Пазарджик, е привърженик на естественото раждане, но заради малкия й таз, съветите били да избере операцията. За щастие, бебетата „тръгвали сами”. Елена има две дъщери на 22 и 24 години и син, който скоро ще празнува 10-тия си рожден ден. И след раждането на всички, актрисата излизала от болницата с килограмите от преди бременността.

„Да, така е. За това казвам, че съм имала голям късмет. Това не е нещо, което човек е постигнал сам, за да се гордее с него, може само да се радва и да бъде благодарен. Трудно разбираемо е от мъжката половина на човечеството, но жените наистина преживяват жесток хормонален дисбаланс след раждането.

Когато и не изглеждат добре според собствените си представи, а камо ли и половинката им да потвърди, това носи сериозни психологически травми. Затова аз съм много щастлива, че нямах такъв период”, споделя Елена Карабойчева, която през ноември стана на 45 години. С бившия й мъж са разделени отдавна, но поддържат перфектни отношения. В началото било трудно, най-вече за децата им. Днес всичко е наред. Виждат се често, а и той е „прекрасен баща”, по думите на актрисата.

Сестра Чокова винаги се е стремяла да пази в тайна личния си живот, но наскоро намекна, че има нова любов. При последната си медийна изява Елена надълго и нашироко разясни как поддържа перфектната си визия и младежки вид.

Тя не крие годините си, защото смята, че когато една жена изглежда добре и се чувства уверена, няма реална възраст. Преминаването през различни етапи трябва да се приеме. Тялото и лицето се променят, но не и душата. Затова когато си хубав отвътре, си хубав и отвън. А Елена се чувства красива не само поради тези причини, а и защото май пак е намерила щастието в любовта. „Не се случва, когато застана пред огледалото. А когато се погледна в очите на любимия мъж и там прочета „ти си най-красивата за мен”, подчертавам „за мен”, тогава наистина се чувствам най-красивата на света и започвам да се движа с това усещане”, сподели Елена, без да навлиза в подробности кой е „любимият мъж”. Тя изпитва гордост и удовлетворение и когато е с децата си. Чувства се като суперкрасива майка, а и те често й го казват.

„Чувствам се красива и когато постигна нещо, като осъществяването на мечта или удовлетворението от работа, която съм свършила добре, макар че това не е свързано с външния вид. Нямам все още, дай Боже и занапред да е така, никакъв проблем с възрастта си”, споделя Елена.

Голямата й дъщеря учи мода в Рим, а малката – международни икономически отношения в УНСС. Синът й пък се интересува от компютърни игри и иска да създава такива. Вълнува се и от роботиката, пише вестник Уикенд. Интересите на майка им също са в различни направления. Елена е дизайнер на дрехи и аксесоари, а актриса става съвсем случайно. През 2012 г. приятелка, която има рекламна агенция, я кани да участва в реклама на детски препарат за пране. „Много се притеснявах, защото за първи път заставах пред камера. Треперех яко, но много ми хареса”, споделя Елена. По-късно същата рекламна агенция се заема с кастингите на „Откраднат живот”. „Аз съм снимала за някои български и чужди продукции, преди да участвам в сериала „Откраднат живот“: „Столичани в повече”, „Под прикритие”, „Връзки”, но все с много малки роли. За които Мерилин Монро в първите си филми е казвала: „Ако мигнеш, ще ме изпуснеш”. За „Откраднат живот” ме избраха по снимка директно за ролята на сестра Чокова”, разказва Елена.