Лакомник: Юлиан Константинов изяде цял бюфет, шашна всички! (виж тук)

Лакомник: Юлиан Константинов изяде цял бюфет, шашна всички! (виж тук)
Гласувайте за статията

Юлиан Константинов се е отдал на здраво ядене, омете цял бюфет!

Панелистът в „На кафе” Юлиан Константинов изяде цял бюфет. Исполинът, който иначе се слави като сериозен режимлия, се отдаде на вкусова вакханалия при щурм на популярна закусвалня в центъра на София.

Юлиан Константинов

На Юлиан Константинов яко му се е отворил апетитът

Оперният певец и настоящ телевизионен коментатор не успя да удържи апетита и си взе от почти всичко по щандовете.

Месо, пълнени чушки, няколко вида салати и 2 десерта избра Юлиан за обедното меню, явно прегладнял по празниците. След като му опаковаха всичко в кутии, Константинов се изнесе с парадна крачка от закусвалнята, пише вестник Уикенд.

Припомняме, че преди години зрителите се чудеха защо певецът е бил натирен от шоуто „Аз обичам България”.

Тогава се говореше, че е проявявал прекалена агресивност и налитал на бой на участниците, когато не бил съгласен с тях, пишеше вестник „Таблоид”.

„Юлиян взимаше нещата твърде насериозно и на няколко пъти прояви изненадваща агресия към хора от противниковия лагер”, твърдяха източници. Стигнало се дотам, че той налетял на капитана на другия отбор – Андрей Слабаков, което допълнително наляло масло в огъня.

Според хора от екипа невъздържаното поведение на оперния бас дори наложило спиране на снимките на няколко епизода от предаването, което е на запис, шушукаха тогава из столицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар