Драма в живота на Дани Златков навръх Нова година! (виж тук)

Драма в живота на Дани Златков навръх Нова година! (виж тук)
Гласувайте за статията

Дани Златков бесен от това, което му се случи!

Две пияни групи младежи от селата Кулата и Тополница се сбиха и потрошиха дискотеката на популярния футболист Дани Златков. Инцидентът станал навръх Нова година, а вместо да я посрещне мирно и кротко, футболистът цяла сутрин общувал с полицията.

Дани Златков

Дани Златков бра големи ядове навръх празника

Настоящият треньор на „Вихрен” — Сандански върти заведение на метри от граничната линия с Гърция, край Кулата. В новогодишната вечер, в дискотеката му било пълно с младежки компании, две, от които се хванали за гушите.

Веселбата била в рамките на нормалното, докато две групи не влезли в пререкание и не се изпокарали. Българският Роналдо и охраната му се намесили и извели младежите навън, за да се разберат. Конфликтът продължил до ранните часове на първия ден от 2020-та година.

Полицията се намесила на два пъти, за да укроти младежите, а накрая ги прибрали в петричкия арест, за да изтрезнеят. Най-потърпевш от боя се оказал 26-годишния Николай Хиджев, пише „Галерия“.

Синът на местния бизнесмен Красимир Хиджев е откаран в петричката болница с множество травми по главата и е хоспитализиран в хирургично отделение с комоцио. Той е пребит от братята от село Тополница Дафин и Венелин Николови.

Скандалът е бил добър повод за полицаите да възобновят разследванията си към младежите от двете компании, за които има обосновани съмнения, че се занимават с разпространение на наркотици и в Гърция.

Вероятно и конфликтът е възникнал на тази основа, разказват запознати в Кулата. Самият Даниел Златков разказва пред репортери, че посрещнал Нова година в заведението си, заедно с приятели и служители. В разгара на партито обаче две групи се сбили и той повикал охраната, за да ги изведе навън.

„Там не забелязах да е имало проблеми, защото вече беше пристигнала полицията и обстановката се укроти. Непосредствено след като полицаите си тръгнаха, едната група се върна и опита да влезе в дискотеката, мислейки, че съперниците им са още там.

Охраната отказала да ги пусне и явно ядосани от този факт, хвърляли някакви предмети и счупили входната врата, която е стъклена. До идването на полицията нямаше и помен от тях. Не е имало бухалки или други оръжия”, каза още футболистът Дани Златков.

Той заяви, че няма да проявява претенции към вандалите, защото не вярва, че могат да покрият разходите за нанесените щети. И смята да направи ремонт на заведението след вандалския акт, а вероятно и да засили охраната, за да избегне и в бъдеще подобни инциденти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар