Смая всички: Виж как Мария Игнатова избухна в Инстаграм! (още подробности)

0

Мария Игнатова избухна в Инстаграм!

Мария Игнатова най-сетне заяви сериозно присъствие в Инстаграм. Блондинката дълго време направо бягаше от социалните мрежи. Особено по време на връзката си и последвалата раздяла с Димитър Рачков.

Мария Игнатова
Мария Игнатова стана учудващо активна в мрежите

От няколко седмици обаче тя има свой профил. И използва празниците, за да я зареди със снимки, както работни, така и лични.

За първи път 40-годишната дама показа сина си Виктор, плод на любовта й с Петко Димитров. Момчето дойде на бял свят трудно, след като Мария прекарва последните месеци от износването му на легло.

Днес малкият мъж прекарва много време с новото семейство на татко си, но докато майка му бе водеща, често можеше да бъде видян в студиото на предаванията. Друга снимка, този път работна връща времето, в което Игнатова бе лице на „Господари на ефира” заедно с Ненчо Балабанов.

Въпреки появилите се информации, че шоуто може да се завърне от есента по Би Ти Ви, това няма как да се случи, разказа достоверни източници. Те са категорични, че първата частна телевизия ще пусне до дни новото късно шоу, което ще се излъчва на мястото на “Шоуто на Слави”.

По него екип на Би Ти Ви работи още от септември под ръководството на Цветомир Семов, а реклами вече подгряват публиката. Новото предаване е вътрешна продукция, за разлика от Господарите и излиза много по-евтино на телевизията.

„Само пълен идиот би решил да пусне свое шоу за няколко месеци, а после да го спре, за да пусне Господарите през есента на 2020. А в Би Ти Ви идиоти не работят”, категорични са източниците ни.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.