Яна Маринова призна за свалките с Жан-Клод Ван Дам!(Още разкрития)

Яна Маринова призна за свалките с Жан-Клод Ван Дам!(Още разкрития)
Гласувайте за статията

Яна Маринова разказа пикантни подробности за запознанството си с Жан-Клод Ван Дам!

Яна Маринова

Яна Маринова била ухажвана от Жан-Клод Ван Дам

Актрисата Яна Маринова завъртяла главата на белгийския актьор Жан-Клод Ван Дам. Култовият екшън-герой хлътнал по красавицата и доста настойчиво я ухажвал, докато си партнирали във филм у нас.

„Когато снима тук, си говорихме много. Интересното е, че и двамата сме повече балетисти, отколкото каратисти, казано по този начин—красиво го изиграваме”, смее се тя.

„Той е доста симпатичен, когато не е на снимки. Когато е във „филма” не иска гафове, изцяло е съсредоточен и с него трудно се говори. На маса обаче е голям симпатяга”, споделя Маринова.

Тя не крие амбициите си да пробие и в чужбина, заради което дори учи извън страната няколко месеца.

„В САЩ изкарах курс за три месеца актьорско майсторство. Е, помогнах си с малко връзки, но това е без значение. Там рядко някой има образование, да не говорим пък по актьорско майсторство.

Има сума ти известни, които въобще не са учили това”, казва още актрисата.

Звездата от „Диви и щастливи”, която е и продуцент на филма, с усмивка си спомня времето в Америка. Амбициозната Яна дори ходила на няколко кастинга, но е лаконична относно това спечелила ли е роля в някоя от американските продукции, пише вестник „България днес“.

„Можеш да си никой, но ако си талантлив, можеш и с Робърт де Ниро да играеш”, казва Яна Маринова. Тя е впечатлена, че там хората се оценяват само по постиженията си, а не заради произхода или името си.

По думите й, индустрията там е огромна и за разлика от България, там просто няма начин едни и същи хора да се появят във всеки сериал.

„Дори и аз понякога може да съм досадна, но това са рисковете на професията. Когато си щастлив с това, което правиш, трябва да приемеш и критиките, или отрицателните мнения на зрителите”, споделя още красавицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар