Бомба: Гена Трайкова и Венелин Петков са отново заедно! (още подробности)

0

Гена Трайкова и Венелин Петков се събраха отново след години на раздяла!

Една от най-известните любовни двойки в Би Ти Ви дълги години бе тази на шефът на новините Венелин Петков и журналистката Гена Трайкова.

Гена Трайкова
Гена Трайкова и Венелин Петков отново заедно

Двамата имаха изпепеляваща връзка, която обаче изненадващо приключи доста отдавна. Съвсем изненадващо, но по празниците разделилата се двойка се събра. Двамата пак застанаха един до друг. Но не в интимно отношение, а в професионален план.

Венелин Петков и Гена Трайкова лъснаха заедно на екран, за да водят предаването „Равносметка 2019“. В което коментираха най-важните събития, станали у нас през изминалата година.

Гена Трайкова бе облечена с доста предизвикателна червена рокля. Интересно е да се отбележи, че точно преди година двамата отново бяха на екран, и то по идентичен повод – правеха равносметка за 2018 година.

Случайно или не, но и тогава Трайкова бе с червена рокля, която ужасно много наподобява на сегашния й тоалет. Венелин пък по традиция е в строг костюм, пише вестник Уикенд.

Припомняме, че след връзката си с блондинката, Петков мина на друга русокоска – колежката му Николета Маданска. Напоследък обаче се заговори, че отношенията им се разсъхнали и двамата са се разделили.

Дали ще има нов шанс за Гена и Венелин в любовта?!

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.