Драма за Валери Божинов: Биляна Дол го заряза окончателно и то на празниците! (виж тук)

Драма за Валери Божинов: Биляна Дол го заряза окончателно и то на празниците! (виж тук)
Гласувайте за статията

Валери Божинов и Биляна Дол се разделиха отново, точно по празниците!

Никакъв късмет няма Валери Божинов – нито в любовта, нито във футбола. Бившия нападател на сръбския Партизан остана с пръст в уста за Нова година, след като любимата му Биляна Дол го изостави.

Валери Божинов

Валери Божинов и Биляна Дол скъсаха отново

След кратко примирие между двамата Биляна отново се прибра в родния Белград. Красавицата посрещна там 2020 година в изцяло женска компания.

Брюнетката се отдаде на щури вечери в едни от най-скъпите заведения в сръбската столица. Биляна не спира да пуска снимки в мрежата и да обяснява, че се чувства много щастлива. На нито една от тях обаче не фигурира Валери Божинов.

След като двамата се разделиха преди няколко месеца, а после пак се събраха, явно вятърът на любовта ги отнася в коренно различни посоки и те отново загърбват взаимоотношенията си.

Валери от своя страна беше самотен по празниците. Около Коледа той се събра за кратко с Ники Михайлов и Николета. През останалото време Валери бе изцяло в мъжка компания.

Според слуховете Биляна Дол от известно време изобщо не припарва до България. А срещите й с приятелката и бившата съпруга на Валери Божинов – Николета, стават все по-редки.

За футболиста се оказа трудна задача да се намери постоянна половинка в живота и футболен отбор, в който да финишира кариерата си след като напусна Ботев (Враца), нападателят отново остана без клуб.

Сега той отново се мъча да се завърне в Италия, но за съжаление не в големите грандове. Според издания на Апенините Валери Е осъществил разговор Със спортния директор на Ливорно Виторио Кодзела, който открива нападатели за големия футбол.

Валери Божинов, който скоро навършва 34 години, идеален за Ливорно, тъй като е свободен агент и няма да се плаща трансферната сума за него, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар