Митко Пайнера потвърди: Андреа и Кубрат са заедно отново! (още разкрития)

Митко Пайнера потвърди: Андреа и Кубрат са заедно отново! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Митко Пайнера потвърди, че Андреа и Кобрата са отново заедно!

Слуховете, че Андреа и Кубрат Пулев са се събрали, се оказват верни. Потвърждението дойде лично от шефа на фирма „Пайнер” инж. Митко Димитров.

Андреа

Митко Пайнера разкри, че Андреа е отново с Кубрат Пулев

В началото на година той публикува официално съобщение в мрежата. С което потвърди, че двамата с Андреа са изгладили различията си след грозен скандал между двамата, избухнал покрай концерта на фирмата в Пловдив.

Нещо повече – Пайнера разкри, че на помирителната среща е присъствал и трети човек. При това точно Кубрат Пулев.

„Андреа не е в “Пайнер”, но всички, които проявяват интерес към нея за участия, концертни изяви и предавания, могат да се свържат с нейния екип и да се договорят лично по въпроса. Без да има каквато и да е намеса или възпрепятстване на интереса към нея от страна на “Пайнер”!!!

Като доказателство за достоверността на думите ми, фотограф на снимката е лично Кубрат Пулев, на когото пожелавам успехите, с които да прослави България пред света!”, съобщи инж. Митко Димитров.

На въпросната снимка певицата и Димитров позират усмихнати, като са стиснали ръцете си. Щом на подобна важна среща Кобрата е отишъл с Андреа вместо някои неин адвокат или важен сътрудник, няма съмнение какво е значението на Кубрат в живота на певицата отново.

Срещата беше точно преди Коледа, така че очевидно двамата са прекарали заедно и празниците. Междувременно Андреа потвърди, че новата й песен излиза до дни. А на въпрос на фен как се вижда след 5 години, отговори:”Влюбена в живота”.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар