Феномен: Синът на Диляна Попова и Блатечки помни раждането си! (ето какво разкри красавицата)

Феномен: Синът на Диляна Попова и Блатечки помни раждането си! (ето какво разкри красавицата)
Гласувайте за статията

Синът на Диляна Попова и Асен Блатечки помни раждането си!

Синът на Диляна Попова и Асен Блатечки помни раждането си. И дори подробно разказал за него на родителите си, сподели лично майка му в интервю.

Диляна Попова

Синът на Диляна Попова отлично помнил раждането си

Борил пазил спомен дори от утробата на Попова. В която, по думите му, имало вода и балон. Момченцето има афинитет към бременни и дори майката се шегува, че може да стане гинеколог.

Диляна Попова и Асен Блатечки разпитали сина си, точно когато започнал да говори и малко преди да навърши три години. Двамата били много нетърпеливи, защото били прочели в дебелите книги, че бебета пазят спомен от раждането си точно до третата си година.

Момчето отговорило на всички им въпроси, без да се запъне. И спомените му съвпадали изцяло с тези на родителите му. Той разказал, че първият човек, когото видял в живота си бил баща му, който го носел на ръце към стаята.

Асен Блатечки също много ясно помнел този момент и ококорените черни големи очи на сина си. Борил помнел и лекарят, който го изродил, както и останалите бебета в стаята за раждане. Той бил категоричен, че сам е избрал да бъде дете на Диляна Попова и Блатечки.

Малко след като поотраснал обаче, 5-годишният вече Борил забравил всичко и не могъл да отговори на нито един въпрос на майката си. Въпреки че тя просто повторила тези от първия разговор.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Феномен: Синът на Диляна Попова и Блатечки помни раждането си! (ето какво разкри красавицата)”

  1. X

    ян. 07. 2020

    Това са велики глупости! Синът на всяка майка е велик, ама чак пък толкова. Фантазии на едно дете, което е питало майка си откъде идват децата.

Добавете коментар