Вдовицата на Фатик смая всички: Виж в какво се превърна Адриана Тюркмен!

Вдовицата на Фатик смая всички: Виж в какво се превърна Адриана Тюркмен!
Гласувайте за статията

Вдовицата на Фатик продължава смело напред и се развива!

Вдовицата на Филип Найденов – Фатик, стана бизнес консултант. Адриана Тюркмен реши да се впусне в сферата на финансовото консултиране. И започна работа за голяма европейска компания.

Фатик

Вдовицата на Фатик стана финансов консултант

Фирмата е специализирана в областта на осигуряване на семействата, пенсионно осигуряване и спестяванията. А българският клон има три офиса, като най-големият от тях е в София. Именно към него работи и Тюркмен.

Любопитна подробност е, че консултантите в компанията не са на трудов договор, а получават хонорар за всеки привлечен клиент. И спрямо сумата, която той влага във фирмата.

В един момент, по-успешните членове на компанията създават и екипи, като могат да стигнат дори до позицията мениджър.

Тюркмен е финансов консултант от няколко месеца, а преди това е преминала обучение. Явно вдовицата на Фатик се справя доста добре с новия бизнес, тъй като дори е била поканена да участва в коледния бал на фирмата в Будапеща.

От известно време интерес към новото бизнес начинание на майка си, интерес проявява и дъщерята на Фатик – Адриана.

По-малката наследничка на боса дори вече е посетила няколко семинара на компанията, пише вестник „България днес”.

Въпреки че през последните години Адриана разпродаде немалка част от имотите на фамилията в София, все пак разполага с достатъчно, за да живее охолно.

Вдовицата на Найденов разполага с няколко апартамента в столичния квартал „Лозенец”, както и с парцел от 2,5 декара на „Цар Симеон”.

Адриана притежава и няколко помещения в столичен мол, които отдава под наем за баснословни суми.

Бизнес дамата до такава степен е завишила цените, че може да живее спокойно само от тези приходи. Но очевидно е отворена и към нови възможности за печелене на пари, а новият й бизнес е доказателство за това.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар