Таткото на Анджелина Джоли я разгневи: Не спира да брани Брад Пит!(Виж още)

Таткото на Анджелина Джоли я разгневи: Не спира да брани Брад Пит!(Виж още)
Гласувайте за статията

Бащата на Анджелина Джоли не спира да брани Брад Пит

Джон Войт проговори за бившия си зет.Бащата на Анджелина Джоли призна, че се гордее с него.

Анджелина Джоли

Бащата на Анджелина Джоли не спира да хвали бившия си зет, сн. Фейсбук

Джон Войт отиде и по-далеч, като заяви че Брад Пит е велик човек, истински баща и голям актьор.

Онзи ден 81-годишният актьор присъства на Gold Meets Gold. На събитието Джин Войт даде интервю, в което заяви, че се гордее с Брад Пит въпреки, че брака на дъщеря му с него се провали.

И макар между бившите съпрузи градусите на напрежението да не спадат тъстът му призна, че съчувства на Брад.

Оказа се, че е много възхитен и от актьорското му майсторство и работата му във филма на Куентин Тарантино „Имало едно време … в Холивуд” , възхити се той пред изданието Пийпъл.

Джон Войт сподели още с журналистите, че с нетърпение очаква церемонията по раздаването на наградите „Златен глобус” защото смята, че номинирания му зет ще бъде отличен с приза.

Дали думите му няма да разгневят звездната му дъщеря?!

Но бащата на Анджелина Джоли не забрави да похвали и наследничката си. Той обясни и защо смята дъщеря си за страхотна майка. „Тя обожава децата си, активно се включва в живота им и се грижи за тях. Тя знае и вижда всичко … тя е прекрасна майка”, казва Джон.

Припомняме, че години наред Анджелина почти не разговаряше с баща си. Още от ранното си детство актрисата не контактува често с Джон, защото той и майка й, Марчелин Бертран, се развеждат, когато тя е едва на 4 години.

Отношенията им винаги са били сложни, дори и когато Анджелина прави големия пробив кариерата си, а именно да изпълнява ролята на Лара Крофт.

В интервюто възрастния актьор говори и за внуците си: „Всеки един от тях е специален по собствен начин, всяко едно дете от тях е уникално”, казва дядото на Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и близнаците Нокс и Вивиан, предават от rusjev.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар