Кейт Мидълтън шашна всички: Виж как се появи за новата 2020 г.!

Кейт Мидълтън шашна всички: Виж как се появи за новата 2020 г.!
Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън шашна всички

Кейт Мидълтън отново „обра точките” за началото на 2020 година. Принцеса Кейт не случайно получи титлата „модна икона на Англия”. Съпругата на принц Уилям отново бе супер елегантна и неотразима.

Красивата кралска снаха и съпруга й не се бяха появявали публично повече от седмица. Защото посветиха свободното си време на трите си деца. Но най-неочаквано се появиха на сутрешната църковна служба в църквата „Света Мария Магдалина” .

Това е първата изява на херцозите за новата 2020 година. Кейт за пореден път демонстрира безупречното си чувство за стил.

Принцесата се появи облечена в елегантно лилаво плато с висока яка, ботуши до коляното на Stuart Weitzman и синя шапка на Hicks & Brown, която отлично хармонира със синьото класическо палто на принц Уилям.

Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън отново неотразима и безупречна, сн. Фейсбук

Херцогинята на Кеймбридж допълни перфектния си образ с чанта на Jaeger, която носеше в ръце. Въпреки че в Норфолк е 9 градуса Кейт не забрави да сложи и ръкавици, които бяха в тон с палтото й.

В църквата към кралското семейство и кралицата се присъединиха и родителите на херцогинята – Карил и Майкъл Мидълтън. Родителите на Кейт Мидълтън скоро се завърнаха от почивка от Сейнт Барс, където бяха заедно с Пипа и семейството й.

Кейт и Уилям прекараха празниците в селската си къща в Анмер Хол, но в началото на седмицата се завърнаха в Лондон.

Причината е, че принц Джордж и принцеса Шарлот отново са на училище. Те посещават частното училище „Томас” в Батърси, намиращ се в Южен Лондон, предават от ru.hellomagazine.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар