Стефан Димитров вдига наздравици с Богдана и Петър Стоянов в топ ресторант! (виж тук)

Стефан Димитров вдига наздравици с Богдана и Петър Стоянов в топ ресторант! (виж тук)
Гласувайте за статията

Стефан Димитров и Богдана Карадочева празнуват с бившия президент Петър Стоянов!

С шумно парти с тънки питиета и богата софра в известен столичен ресторант композиторът Стефан Димитров отпразнува имения си ден преди дни.

Стефан Димитров

Стефан Димитров празнува имения си ден заедно с президента Петър Стоянов

Сред ВИП гостите на купона бяха близките семейни приятели на Стефан и Богдана Карадочева. Това са Петър Стоянов и съпругата му Антонина, която отново показа скъпарски марков тоалет.

Те бяха на първа линия и на пищното тържество по случай 70-ия юбилей на майстора на шлагера миналия май. В бохемската компания се открояваше и Георги Мамалев, който представляваше актьорската гилдия.

С отсъствието си от партито този път блестяха Васил Найденов и мениджърът му Ивайло. Най-вероятно поради натоварената празнична програма с концерти на краля на естрадата.

Дистанционно благопожеланията си към именика пък отправиха Михаил Белчев, Кристина Димитрова, Орлин Горанов, Георги Чапкънов, пише Ретро.

Припомняме, че Богдана Карадочева и Стефан Димитров са заедно от много години, а семейството им винаги е било за пример. Двамата са едни от малкото в светските среди, за които никога не са се чували клюки и слухове.

Особено за изневери, скандали и прочие, които заливат медиите относно повечето хайлайф персони.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар