Бившата на Благо заряза децата си заради любовник!(Виж още)

Бившата на Благо заряза децата си заради любовник!(Виж още)
Гласувайте за статията

Бившата на Благо Георгиев-Христина Витанова, заряза децата си

Йоана и Давид – децата на бившия футболист Благо Георгиев, останаха самотни и тъжни по празниците.

Защото майка им Христина Витанова замина в чужбина с любовника си.

Благо Георгиев

Бившата на Благо заряза децата си

Наследниците на Джизъса имали кратка радост между Коледа и Нова година, когато той ги навестил и изненадал с подаръци. През останалото време обаче те прекарали дните в компанията на баба си и дядо си.

Със сигурност са получили подобаващите грижи и не са скучали, но липсата и на двамата родители, не била никак приятна за тях, коментират в обкръжението на бившата двойка.

Хулите отнася основно ексгимнастичката, защото тя беше „онази,която се биеше в гърдите, че е добра майка“,споделят възмутени от постъпката й.

Все пак тя е и настойникът, който е поел основно грижите за тях. Красавицата обаче явно е предпочела компанията на приятеля си Лазгин Маджид, отколкото да стои при децата си.

„Горките, нито на Бъдни вечер, нито на Коледа, нито за Нова година бяха със своята майка“, потресени са съседи на семейството.

Христина и милионерът са отпрашили да купонясват в Америка, научи „Галерия“. Във веселбата се включили и други техни познати, но изглежда присъствието на хлапетата там не е било особено удачно.

По преценка на Христина те останали с възрастните й родители, които

често ги приютяват, докато дъщеря им пътува

и се наслаждава на приятни емоции в обятията на партньора си. И макар слуховете за изневерите на Лазгин непрекъснато да намират потвърждения, Витанова е плътно до него и го следва навсякъде.

„Може би тя си мисли, че така ще успее да го опази и той няма да кривне от пътя, но се заблуждава жестоко, защото за тези неща начини се намират винаги, когато човекът просто си е такъв“, споделят още източниците.

За разлика от нея Русата Зратка се оказа грижовна майка. Плеймейтката, която дари Благо Георгиев с четвърто дете и го кръсти на него, не деляла наследниците на футболиста.

Златка приема останалите деца на Джизъса като собствени и постоянни ги обгрижва, пише „България днес”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Бившата на Благо заряза децата си заради любовник!(Виж още)”

  1. Свидетел

    ян. 09. 2020

    Това грозноватата селянка Златка ли ви плати да го напишете? Щото с очите си видях преди няколко дни, че Джизъса изневерява именно на нея. Не, че това е новина.

  2. Златка тъпата патка

    ян. 14. 2020

    Колко съм хитраааа…Що да не си платя за една помийка, пък мене да ме изкарат светица….

Добавете коментар