Потрес! Катето Евро преценява мъжкото достойнство на сина си (буквално)

Потрес! Катето Евро преценява мъжкото достойнство на сина си (буквално)
Гласувайте за статията

Катето Евро е много близка със своя син Александър Кадиев, но някои неща наистина могат да удивят мнозина. Сякаш близостта им понякога е в твърде големи и излишни дози!

Александър Кадиев е известен с необичайните си откровения, но тези признания дойдоха в повече на зрителите на „Преди обед”. Преди ден актьорът спонтанно сподели, че като тийнейджър имал сериозни притеснения за мъжкото си достойнство.

Катето Евро и Александър Кадиев

Между Катето Евро и Сашо Кадиев няма никакви тайни

Водещият откровено призна, че когато бил в пубертета, силно се притеснявал за размерите на достойнството си. А тъй като това била една от най-големите му драми, преглътнал срама и решил да попита майка си.

Катето Евро проявила пълно разбиране към страховете на наследника си и подходила с такт към деликатната тема, пише „България днес”.

Вечно усмихнатата актриса уверила наследника си, че се развива напълно пропорционално за възрастта си, което успокоило невръстния Кадиев.

Защо Сашо не се обърнал към баща си обаче, остава загадка. Все пак това е мъжка тема, която по-приляга за разговор между баща и син.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар