Емилия спира да пее, Пайнера в несвяст!

Емилия спира да пее, Пайнера в несвяст!
Гласувайте за статията

Тиха революция спрямо Митко Пайнера извърши фолкаджийката Емилия!

Чалгарката реши частично да се отцепи от продуцента си, който я изстреля на музикалния връх. От началото на новата година изпълнителката доби повече независимост, както преди години направиха колежките й Ивана и Глория. Тя си направи собствен канал в Ютуб, както и личен сайт, в който продава чаши и албуми със своя лик. Всичките приходи от тези дейности отиват в джоба на Емилия, а не отчита процент на Пайнера.

Емилия

Емилия вече изцяло сама ръководи кариерата си

През последните месеци най-популярните имена в родната чалга надигнаха глава срещу ментора си. Кулминацията беше на концерта на фирмата в пловдивската зала „Колодрума“, когато десетина от най-известните фолкаджии – Галена, Преслава, Фики, Джена и компания, обявиха, че няма да пеят на тържественото събитие. Емилия вероятно е подела вълната и е решила, че е подходящ момент да поработи повече за себе си.

За пукнатините в отношенията между Пайнера и подопечната му се заговори още по-усилено, след като Емилия обяви, че няма да пее през първата половина на януари. Официалната версия е, че фолкаджийката има нужда от почивка след многобройните ангажименти по празниците, както и да отдели повече време на семейството си. Първа тази практика проведе Галена, която обяви, че ще пее само от понеделник до четвъртък, а през останалото време ще е с мъжа и синовете си.

Емилия се опита с кратък коментар да поразсее съмненията, че има напрежение между нея и продуцента й. „Иcкaм дa пoдчepтaя, чe пpoдължaвaм дa бъдa чacт oт фиpмa „Пaйнep. И oтдeлянeтo ми в личeн видeoкaнaл е нeщo cъвceм нopмaлнo зa тoзи eтaп oт кapиepaтa ми. Нe e в paзpeз c взaимooтнoшeниятa ни cъc ceмeйcтвo Димитpoви“, заяви гълъбовчанката.

Фенове с дълга памет припомнят, че това е втори опит на Емилия да се отдели от Пайнера. В началото на века тя стана част от малка продуцентска компания, която работеше в другата голяма фирма. Но не й се получи и се върна обратно при своя дългогодишен шеф, пише „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар