Сергей Станишев се готви за сватба

Сергей Станишев се готви за сватба
Гласувайте за статията

Сватба чука на вратата на Сергей Станишев!

Лидерът на ПЕС се готви да посрещне снаха, а като нищо Менделсон да зазвучи за младите, тъй като астролозите определят 2020 като много подходяща за сключване на брак.

Сергей Станишев

Сергей Станишев се готви за сватба

До олтара предстои да се разходи доведеният син на Станишев – Венцислав. Той е по-големият от двете деца на съпругата му Моника от първия й мъж, които учат в чужбина. Макар да не са му биологични наследници, експремиерът ги отглежда като свои. Когато са в България, отсядат в неговия дом и са неизменна част от всички семейни екскурзии и почивки.

За бъдещата снаха на Станишев не се знае почти нищо, освен, че се казва Албена. С Венцисав се познавали доста време преди да се вклюбят. Едва наскоро самият Венцислав се осмели да я покаже публично.

И двете доведени деца на бившия шеф на БСП се разбират чудесно с биологичните му син и дъщеря. Малките Дария и Георги умирали за кака си и батко си и ги очаквали винаги с нетърпение да се завърнат от чужбина. Самият Станишев често предпочитал негова дама по важни събития да бъде не само съпругата му, но и дъщеря й Моника.

За последно той я представи официално на елита на партията по време на голямото завръщане на сцена на Стефан Данаилов, състояло се само половин година преди той да ни напусне завинаги, пише Ретро.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар