На крачка от ужаса: Милена се размина със смъртта!

На крачка от ужаса: Милена се размина със смъртта!
Гласувайте за статията

Рок кралицата на българската музика Милена Славова едва се спаси от тежка катастрофа. Изпълнителката се оказа с преобърнат джип в канал заради лед на пътя.

Автомобилът на звездата поднесъл на заледена улица и се озовал в дълбок канал. Наложило се приятелите й да й се притекат на помощ. Групата вадила колата до 2 през нощта, когато най-после успели да я върнат на пътя.

Милена Славова

Милена за малко да пострада при инцидент с колата

„Няма такъв лед…. Имаме вериги и пеша падаме като круши… 2-ро действие… Нищо не става с излизането..3-то действие.. Благодарим ви приятели за загрижеността!!! Добре, че дойдохте да ни извадите!!! Не мога да повярвам, че може да има толкова дълбоки и открити канали в София, както и факта, че не се опесъчават такива стръмни улици!!!”, сподели изпълнителката в социалните мрежи

Инцидентът е станал дни преди Богоявление, а Милена за щастие се е разминала без наранявания, пише „Телеграф”. Колата й обаче е със счупена решетка и изкривен калник, като не става ясно къде точно в София я е застигнала бедата.

Това не е първото произшествие на певицата, която преди време се сблъска на пътя с шеф Борис Петров. По ирония на съдбата, случката отново бе януари месец. Кайена на устатия готвач пострада, а Милена го отнесе, въпреки че според полицията не тя е била виновна за катастрофата.

Подробности за инцидента сподели тогава самата изпълнителка. „Редяхме се на светофара, бяхме спрели, но той така ни удари отзад, че ни отнесе.

Отвратителното е точно това, че още като ни удари, слезе от колата и се провикна: „Нищо ви няма, нищо ви няма. Моята кола струва 380 000 лева, вашата ще се оправи и за 1000 лева, даже няма и толкова”. Ти какъв си не ми е ясно”, коментира яростно певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар