Всеки го може с фотошопа: Вижте колко изключително секси е Андреа! (ВИДЕО)

Всеки го може с фотошопа: Вижте колко изключително секси е Андреа! (ВИДЕО)
Гласувайте за статията

Скандалите на Андреа с Митко Димитров – Пайнера напоследък явно са били подготовка за рекламната компания на новата й песен. И докато всички чакат от нея попфолк песен, тя отново бяга с чуждоезично поп парче, което със сигурност няма да й донесе участия в страната.

Изкусителната певица провокира с много секси визия, а зложелатели я обвиниха в престараване с фотошопа. Виждаме Андреа полугола в новото й видео „Soledad“, с което вероятно тя се опитва да затвори хапливите усти на хейтърите, че е дебала и не прилича на себе си. Уви, чрез специални програми този ефект може да се постигне от всеки.

Андреа

Андреа с ново видео

Андреа сподели и горещи кадри от почивката си в Барселона, отново обработени старателно със фотошоп. На тези фотоси виждаме стегнатото барабанче на Пулевица, която май се е събрала с боксьора, тъй като той настоявал за среща с димитровградския бос на музикалната сцена. И заради него Пайнера се навил за среща с бившата си чалгарка, но така и не склонил глава да я върне в редиците си.

След напускането си на „Пайнер“ Андреа изгуби инерция и залезе с гръм и трясък. Оплаква се, че няма участия, но тя няма и нови песни, с които да се представи пред публиката. И макар да пее срещу доста малка сума, не се намират заведения, които да я искат.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар