Михаела Маринова се отдаде на мечтана романтика

Михаела Маринова се отдаде на мечтана романтика
Гласувайте за статията

Певицата Михаела Маринова и футболната звезда Александър Дюлгеров си подариха пътешествие до Париж!

Двамата отпътували към френската столица още в първия ден на новата 2020 година. Това издаде младата изпълнителка пред Телеграф. Декември тя е прекарала заедно със семейството и близките си хора.

Михаела Маринова и Александър Дюлгеров

Михаела Маринова с гаджето си пред Айфеловата кула

„Със семейството ми имаме традиция, която спазваме всяка година на Коледа. Събираме се с роднини и си организираме домашно коледно тържество, на което правим специална украса и готвим вкусни ястия заедно. Обичам този празник именно заради това, всички се събираме около трапезата, пеем и си разказваме забавни истории. На Нова година бях на работа. Имах участие в Бургас, където, въпреки студеното време, публиката беше много шумна и смятам, че взаимно се заредихме с енергия.

Най-хубавото е, че Алекс беше с мен, а още на следващия ден заминахме за Париж. Тази ваканция беше един от коледните подаръци, които си направихме.“, сподели Маринова. Но то далеч не е било единствената изненада. „Родителите ми ми подариха грамофон, който беше с много стара плоча на любимката ми Тина Търнър. Албумът на Селин Дион е другият подарък, който получих от леля ми. Влюбена съм в него и не спирам да го слушам“, разкрива още Михаела.

Тя и Александър са сред най-харесваните родни двойки. Любовта им пламва неочаквано. На първата си среща остават на пейка пред Народния театър до 3 часа сутринта. Запознават се, когато тя отива на вечеря със своя приятелка, която познавала един от тогавашните съотборници на футболиста. Дюлгеров е изненадата на вечерта.

„Свързват ни много неща. Характерите ни са сходни, имаме общи интереси, обичаме да стоим вкъщи, да гледаме филми и да си говорим. От няколко месеца той играе футбол във Велико Търново и се случва да не се виждаме по няколко дни, затова моментите ни заедно са още по-специални.“, казва с широка усмивка певицата.

И двамата харесват разходките на открито, нестандартните и непознати дестинации. Както в личен, така и в професионален план Михаела определя изминалата 2019 година като успешна. И се надява през 2020 да продължи с добрия ритъм, който е изградила в живота си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар