Шампионът на „България търси талант“ направи голямо шоу пред съдии

Шампионът на „България търси талант“ направи голямо шоу пред съдии
Гласувайте за статията

Бурен смях, положителни емоции и голяма веселба предизвика сред съдии служители на Софийския районен съд незрящият имитатор Андриян Асенов!

Победителят от „България търси талант” забавлява магистрати и чиновници на празнично предколедно тържество на съдилището, което е проведено в изискан ресторант в тузарски хотел в близост до Централна гара.

Андриян Асенов

Андриян Асенов продължава с възходящата си кариера

„Имитирах образите на Бойко Борисов, Слави Трифонов и Тодор Колев, с които спечелих публиката в шоуто. Хората много се смяха и забавляваха. Това бе първата част от моето представление пред хората от Районния съд. А във втората с мой колега пяхме песни. Беше много весело“, сподели пред „България днес” Андриан. Покрай участието си и безапелационната победата със зрителския вот на финала на формата интересът към Анди значително се е повишил и ангажиментът в партито на съда е един от многото, които му предстоят.

В понеделник ще играе в ново представление на студентския театър „Алма Алтер“, който дава път на незрящи актьор. Спектакълът носи името „Последна радост” по произведението на Йордан Йовков. Наскро Анди се дипломирал в Софийски университет с отлична оценка с представлението „По-добре да бъдеш недоволен човек отколкото доволна свиня” в същия театър. Анди разказа че известността с нищо не го е променила, продължава да работи в онлайн магазина на потребителната кооперация на слепите. До края на януари очаква да получи паричната награда от 50 хиляди лв, с която ще сбъдне своята мечта – купуване на жилище в столицата

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар