Лили Иванова се разчувства и призна, че…

Лили Иванова се разчувства и призна, че…
Гласувайте за статията

Лили Иванова се разчувства от мюзикъла „Клетниците“ в Софийската опера. Примата бе гост на спектакъла в четвъртък вечерта и след края на постановката сама се похвали във „Фейсбук“, че е отишла на културното събитие на сезона.

Тя похвали и екипа на Националната опера, осъществил това амбициозно представление.

Лили Иванова

Лили Иванова посети културно мероприятие

Легендата през цялото време ръкопляскаше на колегите от сцената. Тя видимо бе впечатлена от Весела Делчева и от децата актьори, особено от Анжелика Денчева в ролята на малката Козет. За Лили бе отворена ложата срещу тази на Тодор Живков, откъдето също има идеален изглед към сцената, пише ‘Телеграф“.

След спектакъла естрадната знаменитост се срещна с екипа. Тя получи пъстър букет цветя, поднесени й от директора на Операта и режисьор на „Клетниците“ Пламен Карталов. Лили пред маестрото похвали колектива и самото представление, което всички са направили. Тя раздаде автографи на колегите.

Един от певците я разчувства с разказ за тъща си, която в момента е болна на легло и единственото й спасение за душата са песните на Лили, които постоянно си пуска.Иванова изпрати за нея специално посвещение.

Софийската опера направи и благородна инициатива, като предостави възможност на близо 100 деца от Перник да гледат „Клетниците“в сутрешните спектакли. Иначе билетите се продават като топъл хляб и почти няма свободни места.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар