Как Камен Алипиев измъкна победата от Светлана за секунди

Как Камен Алипиев измъкна победата от Светлана за секунди
Гласувайте за статията

Как Камен Алипиев измъкна победата от Светлана за секунди именно в предаването „Черешката на тортата“.

Изтичащата седмица ни припомни малко от кулинарните предпочитания и вкусове на неколцина популярни хора в страната. На пръв поглед разнородната светска компания, в действителност се сработиха доста добре.

За мнозина настоящата любима на Х. Гущеров – Светлана Василева бе изненада, защото както и някои от гостите на предаването отбелязаха, семейния живот й влияе положително. И определено тя не бе заложила само на луксозния си дом ли да блесне с многото възможности на фамилията, а вложи старание и много мотивация да създаде една комфортна и дружелюбна среда на поканените от нея гости.

И все пак наградата на финала, по преценка отиде при Камен Алипиев. Той показа опит, много удоволствие и професионално ниво на готвене, създаде много добра атмосфера и освен 40 точки, спечели и отношението на шеф Манчев и така остана победител за седмицата. Все пак опита – житейски и  като цяло в общуването и усещането на околните си каза думата и той като най-зрял представител на компанията в Черешката се открои.

Желаем много още положителни изяви в кулинарията и на останалите участници – Атанас Месечков, Веси и Дениз. А ние очакваме да гледаме още така положителни участници в това кулинарно шоу.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар