Как Камен Алипиев измъкна победата от Светлана за секунди

0

Как Камен Алипиев измъкна победата от Светлана за секунди именно в предаването „Черешката на тортата“.

Изтичащата седмица ни припомни малко от кулинарните предпочитания и вкусове на неколцина популярни хора в страната. На пръв поглед разнородната светска компания, в действителност се сработиха доста добре.

За мнозина настоящата любима на Х. Гущеров – Светлана Василева бе изненада, защото както и някои от гостите на предаването отбелязаха, семейния живот й влияе положително. И определено тя не бе заложила само на луксозния си дом ли да блесне с многото възможности на фамилията, а вложи старание и много мотивация да създаде една комфортна и дружелюбна среда на поканените от нея гости.

И все пак наградата на финала, по преценка отиде при Камен Алипиев. Той показа опит, много удоволствие и професионално ниво на готвене, създаде много добра атмосфера и освен 40 точки, спечели и отношението на шеф Манчев и така остана победител за седмицата. Все пак опита – житейски и  като цяло в общуването и усещането на околните си каза думата и той като най-зрял представител на компанията в Черешката се открои.

Желаем много още положителни изяви в кулинарията и на останалите участници – Атанас Месечков, Веси и Дениз. А ние очакваме да гледаме още така положителни участници в това кулинарно шоу.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.