Коко Каменаров и Радина Червенова са опечалени заради…

Коко Каменаров и Радина Червенова са опечалени заради…
Гласувайте за статията

Оттеглянето на Коко Каменаров от шефския пост в БНТ през 2019-а тотално преобрази семейния му живот. Сега той прекарва много повече време със съпругата си Радина Червенова. След неговата оставка тя също сложи край на кариерата си в обществената телевизия.

Двамата въртят в тандем фирмата „Малката компания”, чийто предмет на дейност са медийните консултации и рекламата. Неразделни са и в бизнеса, и в забавленията, а са заедно и в скръбта. В началото на седмицата те тъгуваха съвместно на поклонението пред тленните останки на нелепо починалата навръх Нова година Силва Зурлева. Бившата шефка на Нова тв се нарани фатално на стълбището в провинциалната си резиденция след празненството в селска кръчма за посрещането на 2020-та.

Коко Каменаров и Радина Червенова

Коко Каменаров с жена си на погребението на Силва Зурлева

Коко и Радина пристигнаха заедно за провелата се в църквата „Св. София” траурна церемония. Семейство Каменарови се нареди на дългата опашка опечалени, дошли да си вземат последно сбогом с покойната. Бившият генерален директор на БНТ стискаше букет с бели рози в ръцете си, но го подаде на жена си, когато наближи редът им да влязат в храма. 61-годишната

Радина бе неузнаваема с късата си подстрижка. От някогашната й прическа, с която се подвизаваше в студиото на „По света и у нас”, легендарната говорителка е запазила само медния нюанс. Макар и с отрязана коса, тя е все така ослепителна. Според онези, които я зърнаха на поклонението на Зурлева, дори изглежда още по-хубава и подмладена.

Червенова подкъсила косата си, когато водела битката си с рака на гърдата. Днес тв водещата вече е преборила коварната болест, но е решила да запази прическата си от времето на химио и лъчетерапиите, пише Уикенд.

На излизане от църквата Радина се здрависа и разцелува по бузите с един от свещениците. Съпругът й пък докосна с устни ръката на отчето, след което двамата си побъбриха приятелски в продължение на 2-3 минути.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар