Синът на Яна Маринова, който избра мащехата си пред нея, се завърна!

Синът на Яна Маринова, който избра мащехата си пред нея, се завърна!
Гласувайте за статията

Немного хора знаят, че всъщност Яна Маринова е майка, или поне тя не се показва често в тази роля. По празниците обаче й се наложи, тъй като синът й се завърна в България!

Звездата от хитовите сапунки „Стъклен дом”, „Връзки” и „11 А” Яна Маринова прекара новогодишните празници със своя син Никола, който живее в Германия. Актрисата публикува тяхна снимка от излет в Родопите.

Яна Маринова и синът й

Яна Маринова не живее със сина си, а го вижда само по празниците

Яна рядко вижда младежа на живо, тъй като преди 10 години той избрал да живее с новото семейство на татко си. „В известен смисъл не аз, а той се отказа от мен”, признавала е актрисата, която се дразни на слуховете,че е изоставила детето си, за да прави кариера. Година след като Никола заминал за Германия Яна също свила повторно семейно гнездо у нас.

През май месец миналата година 48-годишният Богомил Маринов-Боте, издъхна от коварна болест. Въпреки това Никола останал да живее с мащехата си и след смъртта на татко си. Грижите за тийнейджъра поела неговата мащеха, от която Никола има братче. От предишна своя връзка доведената майка на сина на Яна имала още едно дете и така върху плещите й паднало бремето за три деца, пише Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар