Как можа Преслава?! Певицата се изгаври с бездомник!

Как можа Преслава?! Певицата се изгаври с бездомник!
5 (100%) 1 vote

Чувството за хумор на Преслава невинаги може да бъде разбрано от всекиго. Певицата често се увлича в шегите си и не забелязва, че те са доста неуместни. Такъв е и настоящият случай, който предлагаме на вниманието ви!

Понякога фолкпевицата Преслава има странна представа за това как трябва да се ползват социалните мрежи констатират нейните последователи в Инстаграм.

След като преди време изпълнителката демонстрира незнание и се пошегува неуместно с арт инсталация посветена на жените жертви на домашно насилие, и загубили живота си при такова, сега жертва на дебелашките й шеги стана бездомник, който се къпе в шадраван в търговски комплекс.

Наскоро Преслава сподели в Инстаграм кадри на бездомник, който се хигиенизира в един от шадраваните на известен столичен търговски комплекс. Към наистина странната ситуация певицата е добавила и текста „Ох баня, ох кеф“ от известната в зората на чалгата песен, пише LifeOnline.bg.

Ако постъпката може да мине незабележимо споделена от нечий детски профил, то публикувано в профила на така известна личност с множество последователи изглежда непонятно.

За мнозина е озадачаващо защо Преслава не използва влиянието си в мрежата пропагандирайки полезни за обществото каузи, а се занимава с маловажни и безсмислени неща.

show.blitz.bg

Преслава

Ето я нагледно гаврата на попфолк иконата Преслава

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Как можа Преслава?! Певицата се изгаври с бездомник!”

  1. Надя Делчева

    ян. 13. 2020

    Няма изненада.За Пресито и опита да изрази мнение е велико постижение.Време е да се погрижи и за мозъчите си гънки.Много пошлост и цинизъм има в „новината” на певачката……

Добавете коментар