Венци Венц с непростима постъпка спрямо дъщеря си!

Венци Венц с непростима постъпка спрямо дъщеря си!
3 (60%) 2 votes

Ексцентричният хип-хоп изпълнител Венци Венц и половинката му Мелани направиха прощъпалник на 1-годишната си щерка Агуая на рождения й ден – 28 декември.

Както традицията повелява, на определено разстояние от хлапето се поставят предмети, които биха могли да привлекат вниманието му. Питката се търкулва пред бебето в посока наредените предмети. Според обичая, онзи от тях, който детето докосне първи, показва с какво детето ще се занимава, когато порасне.

Венци Венц

Венци Венц шокира всички за пореден път

Пред малката Агуая рапърът беше поставил кутийка с пари, микрофон, лекарски слушалки, книгата „Търговския закон”, лупа, химикалка, клещи, джиесем, и няколко банкноти от 100 лв. Най-необичайният предмет бе чаша с уиски. Заради силния шум, който създаваха гостите на рапъра, току-що проходилото бебе дълго се луташе около поставените предмети. Накрая си избра червена кутийка на бели точки, в която имаше пачка с пари. Окуражено от радостните възгласи на гостите, Агуая грабна и банкнотите от 100 лв. Щастливият татко публикува в социалните мрежи видеоклип от прощъпалника на дъщеря си. „Агуая направи труден, но мъдър житейски избор”, коментира доволният рапър.

Чашата с уиски обаче озадачи мнозина, които недоумяваха как ли му е хрумнало да я постави сред останалите предмети. „Сигурно е за барманка”, гадаеха някои от феновете на рапъра. Малката Агуая е плод на любовта на музиканта и 21-годишната Мелани, пише „Уикенд“.

Запознати издават, че докато младата майка се е посветила на бебето, таткото Венци продължил живота си по старому. Двамата обаче не живеели заедно. Той неведнъж е споделял, че с Мелани се намирали в нетипична ситуация. Изпълнителят учуди мнозина с признанието, че не е влюбен в майката на детето си – по думите му ги свързвали само топли другарски чувства.

„С Мелани сме приятели от години. Един ден тя ми предложи да си направим бебе, аз обмислях идеята известно време и накрая приех. Получи се веднага. Ние не сме стандартно семейство”, разказвал е татуираният ексцентрик.

Заради популярността си Венци Венц не страдал от липса на женско внимание и краткотрайните му авантюри били многобройни. Макар че подкрепял младата майка финансово, рапърът нямал намерение да спира с изцепките и нощните забавления. Тъй като решил да живее отделно от Мелани и бебето, той продължавал с разюздания начин на живот и безспирните купони.

show.blitz.bg

Венци Венц

Ето нагледно какво стори Венци Венц

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Венци Венц с непростима постъпка спрямо дъщеря си!”

  1. Ани

    ян. 13. 2020

    Горкото дете, дано поне майката да е свястна !

Добавете коментар