Знаменитости, които са близки и извън екрана

Знаменитости, които са близки и извън екрана
3 (60%) 1 vote

Знаменитости, които са близки и извън екрана, много от известните хора случайно срещат едни от най-близките си приятели именно на работното си място.

Сега ще споменем няколко популярни холивудски имена, които са приятели от доста време. Ще започнем с двойката от знаменития сериал Приятели, след толкова много успешни сезони не е изненада, че с този филм се сложи началото на няколко добри приятелства, но най-истинските между тях е това на Кортни Кокс Аркет и Джен Анистън. Двете дами се познават от много време, споделят си често и са преминали през много трудни лични моменти заедно.

Други двама кино легенди, които освен на екран са си много близки и реално са Лео ди Каприо и Кейт Уинслет. След големия им пробив с лентата „титаник“, двамата си останаха близки. те се подкрепят и винаги се радват за успехите на другия.

Джордж Клуни често се сприятелява чрез работата си – затова е всеизвестно, че Клуни е близък с Брад Пит и много харесвал Анистън, често се опитвал да ги събере след развода на Брад, но неуспешно. Освен това Клуни е приятел и с Джулия Робъртс след снимките в Бандата на Оушън  се опознават и стават приятели, преди това не се харесват, се коментирало често.

Други много близки приятели са Никол Кидман и Наоми Уотс, както и дивите актриси на 90-те и сега вече по-улегнали дами – Камеран Диаз и Д. Баримор.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар