Слави Трифонов обяви конкурс: Търси красива, атрактивна и интелигентна мацка! (виж тук)

Слави Трифонов обяви конкурс: Търси красива, атрактивна и интелигентна мацка! (виж тук)
Гласувайте за статията

Слави Трифонов търси красива и атрактивна мацка за „Мис Левски Г“!

Уникален конкурс по красота организира Слави Трифонов. Шоуменът, който създаде собствена телевизия, взе решение да разнообрази малко програмата на медията си с ново шоу.

Слави Трифонов

Слави Трифонов избира „Мис Левски Г“

Слави организира конкурс за красота, в който готини мадами ще се борят за нечуваната досега титла „Мис Левски Г”.

„Ако сте момиче или жена над 18 години. Ако сте неомъжена, красива, провокативна и интелигентна. Ако мислите, че може да спечелите симпатиите на журито и зрителите, моля, попълнете формата за участие.

Изпратете ни кратка биографична информация за себе си, снимки в цял ръст и по бански костюм. Не забравяйте да ни оставите телефонен номер и имейл за обратна връзка“, гласи съобщение публикувано в официалната страница на шоуто на Дългия във Фейсбук.

От предаването съобщават още, че не е задължително момичетата да са само от този столичен квартал. Не е ясно и каква ще е наградата за победителката, единствено се знае, че ще бъде наградена от Слави.

Що се отнася до името на конкурса, то не е случайно. Телевизията на Слави „Седем — осми” се помещава в столичния квартал „Левски-Г”, пише вестник „България днес”.

От стартирането на проекта, екипът на Слави Трифонов не спира да се подиграва, че излъчват от края на света, а на актьорите и сценаристите са им нужни часове, за да стигнат до работното си място.

За съжаление организирането на конкурса не срещна подкрепа от страна на жителите на квартала. Много от тях са обидени на екипа на Дългия заради подигравките към мястото, където живеят.

И не са малко онези от тях, които отправят критики в социалните мрежи, че там „също живеят хора, които не са с нищо по-различни от останалите“.

Организирането на конкурси не е новост за Слави. През годините той е организирал редица състезания–за талантливи деца, хумористи, актьори, танцьори, сценаристи и какво ли още не.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар