Ново 20: Глория Петкова си купува дрехи втора употреба! (още подробности)

Ново 20: Глория Петкова си купува дрехи втора употреба! (още подробности)
Гласувайте за статията

Глория Петкова си купува дрехи втора употреба!

Глория Петкова не е фенка на новите дрехи. Моделката предпочита да се облича с тоалети втора ръка. Което напоследък е много модерно не само сред българските звезди, но и сред световните.

Глория Петкова

Глория Петкова не робува на скъпите парцалки

Вместо да обикаля моловете, за да купува конфекция, тя рови из щандовете на дрехите за втора употреба с надежда да намери някой шедьовър за жълти стотинки. Дори се хвали, че са й попадали пуловери, рокли и дънки на едни от най-скъпите световни марки.

Само че вместо да й искат за тях по 3-4 хиляди лева, са й взели едва по десетина. Освен че излиза по-евтино модата „втора ръка” е и по-щадяща за природата.

Тъй като се очаква да намали производството на нови, ненужни стоки, които се купуват единствено от суета, пише вестник „Уикенд“.

Иначе моделката се оказа амбициозна майка в грижите за дъщеря си. Припомняме, че невръстната дъщеричката на моделката Глория Петкова вече се опитва да свири на пиано. И дори произвежда истински мелодии на клавишите.

Преди месеци гордата Глория сподели с приятелите си клип, на който се вижда как малката Анабел, която скоро навърши годинка, налучква на електрическо пиано части от класическата детска песничка „Тръгнал кос”.

Най-вероятно това е случайно и детето не може да повтори мелодията. Но издава, че то има добър слух и, стига да иска, след време може да се занимава с музика.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар