Мъж на място: Ники Дойнов оплешивява, но не му пука! (още подробности)

Мъж на място: Ники Дойнов оплешивява, но не му пука! (още подробности)
Гласувайте за статията

Ники Дойнов оплешивява, но изобщо не страда и не се комплексира от този факт!

В ежедневието, когато е без телевизионен грим и лъскав костюм, Ники Дойнов прилича на застаряващ чичко. Темето му все по-прогресивно оплешивява и побелява, увериха се папараците ни.

Ники Дойнов

Ники Дойнов изобщо не се притеснява от косата си и евентуалната й загуба

Титулярният водещ на новините по Нова телевизия се появи на поклонението на бившата си шефка Силва Зурлева заедно с колегата си Васил Иванов.

За разлика от Ники Кънчев, който се бори със същия проблем, 47-годишният Ники Дойнов не се опитва да прикрива олиселите места, зализвайки коса върху тях.

Водещият на новините обаче никак не се притеснявал, че косата му е побеляла, въпреки че бил доста суетен мъж, пише вестник „Уикенд“.

„Колко е побелял и сбръчкан! Няма нищо общо с това, което дават по новините. Там изобщо не се забелязва колко е състарен”, констатираха някои от останалите присъстващи на тъжното събитие.

Телевизионерът забеляза бившата си колежка Миа Сантова и се спусна към нея. Васил Иванов мълчаливо наблюдаваше отстрани приятелската прегръдка и целувка между двамата.

Всъщност само можем да поздравим Ники Дойнов, че приема смело годините и не се комплексира от нещо съвсем нормално за мъжете. За разлика от мнозина други.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар