Скандал: Биляна Дол разкара окончателно Валери Божинов след поредна изневяра! (виж тук)

Скандал: Биляна Дол разкара окончателно Валери Божинов след поредна изневяра! (виж тук)
Гласувайте за статията

Биляна Дол окончателно разкара Валери Божинов от живота си!

Сръбкинята Биляна Дол окончателно би дузпата на футболиста Валери Божинов. Моделката го е изтрила не само от социалните мрежи, но и от живота си.

Валери Божинов

Валери Божинов вече прекали, Биляна Дол не иска и да го чуе

След като през есента силиконката даде последен шанс на Божинката, тези дни стана ясно, че двамата вече не са заедно. Биляна посрещна празниците в Сърбия, в компанията на приятелки, докато Валери си беше у нас.

Според запознати Дол го е оставила, след като за пореден път го е хванала да й кръшка, пише вестник „Телеграф“. Сръбкинята го заряза публично още лятото и разкри пред всички за многобройните изневери на Божинов.

Макар че се зарече да не му прощава, няколко месеца по-късно тя се върна при него. Сдобряването им обаче бе за кратко.

Припомняме, че когато му прости преди време, моделката се срамувала, че е преглътнала множеството изневери на футболиста. И известно време предпочиташе да го играе „сингъл“.

Единствено пред най-близките си приятелки Биляна си позволяваше да говори за Валери Божинов. Дол категорично отказваше да дава интервюта, а през познати темата „Валери“ била табу.

Всъщност срамът на Биляна идвал от собственото й разкритие в публичното пространство, че Божинов й е изневерявал системно.

Само месец след тежките думи, разнежена от кутия бонбони и плюшена играчка, сръбкинята прие футболиста обратно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар