Наско Месечков води жена си в Бали и Милано! (още подробности)

Наско Месечков води жена си в Бали и Милано! (още подробности)
Гласувайте за статията

Наско Месечков планира екскурзии до Бали и Милано!

Наско Месечков е свръхангажиран с отглеждане на 4 деца, преподаване на танци, със семейния бизнес със строителни материали и като ивент мениджър, но намира време и за воаяжи из чужбина.

Наско Месечков

Наско Месечков води жена си на почивки в Бали и Милано

Той вече е направил резервации за първите си 2 семейни ваканции за 2020-а – в Милано и Бали.

„Миналата година станах баща за втори път, а приемам като свои и рожбите на съпругата ми. За родители с многобройна челяд като нашата, пътуванията зад граница са проблем. Но ние не се отказваме от това удоволствие.

И все пак напоследък гледаме да избираме по-близки дестинации”, сподели пред вестник „Уикенд” кръшният риалити герой от „Денсинг Старс” и „Вип Брадър”.

Месечков и жена му обаче ще са повече от бдителни като заминават, защото помним как пострадаха от нагли крадци преди година. Тогава те обраха Атанас Месечков и семейството му, при това докато спят.

Крадците проникнали в дома на звездата от „Денсинг старс” и успели да откраднат куп лични вещи, сред които няколко чифта бельо, техника и пари.

Бандидите влезли в дома им посред нощ. Те явно са били отлично информирани относно разположението на камерите около сградата и умело са ги избегнали, нахлувайки в къщата през дограмата, без никой да ги усети.

„Не е приятно, защото бяхме вкъщи с децата си, докато спим”, сподели тогава Наско Месечков. Той не е усетил присъствието на нарушителите, а разбрал за обира сутринта.

Наглите крадци очевидно са познавали много добре района и къщата. Музикантът обаче не можеше да си обясни защо са му задигнали и долното бельо от дома.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар