Бомба: Ицо Хазарта като същинска кифла в Тайланд! (виж тук)

Бомба: Ицо Хазарта като същинска кифла в Тайланд! (виж тук)
Гласувайте за статията

Ицо Хазарта се снима като кифла с розово фламинго!

Ицо Хазарта позира като истинска кифла по време на почивката си в Тайланд. Рапърът, който бе част от журито на „България търси талант”, не пропусна да се щракне край райския курорт. Където разпуска, в компанията на надуваемо розово фламинго.

Ицо Хазарта

Ицо Хазарта като истинска кифла, взриви мрежата

Гумените играчки се превърнаха в задължителен аксесоар към снимките на родните бръмчалки. А рапърът реши да позира досущ като тях, пише „България днес”.

Хазарта изкара доста тежък телевизионен сезон и още по-тежка програма откъм участия. Затова и той си позволи да се отдаде на пълен релакс на тайландския остров Ко Панган.

Ицо издаде, че разпуска именно в компанията на надуваемото розово фламинго. А в мрежата вече има залагания, дали надуваемата птица няма да се бъде и част от някой нов текст на Христо Петров, както е истинското име на Хазарта.

Междувременно припомняме, че все по-ожесточена става войната, която води Ицо Хазарта, с бившата си жена. Рапърът лиши от родителски права майката на 14-годишната си щерка Аделина, без тя изобщо да разбере.

Диана Котева обаче е готова на всичко, за да си върне обратно правата над детето и продължава да обжалва съдебните решения. Епопеята на Хазарта и бившата му жена вече е стигнала до Страсбург, написа столичен вестник преди седмици.

Последната среща на изстрадалата майка и детето й била на 6 януари 2014 година, тъй като Хазарта го криел от нея. Двете се засекли през май тази година, по време на поредното съдебно дело, на което тийнейджърката била призована като свидетел.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар