Предаде се: Малък Тошко отново пристана на чашката! (виж тук)

Предаде се: Малък Тошко отново пристана на чашката! (виж тук)
Гласувайте за статията

Малък Тошко отново се върна към старите си навици с чашката!

Новогодишните празници се оказаха идеален повод за наследника на тоталитарния клан Живкови – Тодор Славков или Малък Тошко, както го наричат, да се отдаде на любимите си пороци.

Малък Тошко

Малък Тошко се улиса и май е на път отново да се върне към старата си любов – чашката

Синът на Иван Славков-Батето и Людмила Живкова поля подобаващо настъпването на Новата година с винтидж шампанско „Дом Периньон”. Само една бутилка от прословутото френско вино струва около 300 лв.

Периодично Малък Тошко се зарича, че скъсва с бохемския живот и прекратява алкохолните си изцепки. Последното му обещание бе покрай кампанията за нов кмет на София, на който внукът на Тодор Живков се кандидатира.

„Човек в личния си живот може да се държи, както си иска, но в политиката трябва сериозност. Не пия от известно време. Реших да си почина от себе си, да рестартирам”, категоричен бе Малък Тошко. Оказа се, че обещанието му е от ден до пладне, пише вестник Уикенд.

Припомняме и че наскоро той призна, че не е милионер, както твърдят отдавна по негов адрес. Той не живее и така разгулно, както много от родните новобогаташи, така че сме склонни да му вярваме.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар