Милица Гладнишка изпадна в много неловка ситуация със свекървата!Майката на интимната половинка

на Милица Гладнишка помрачи новогодишните й празници, връщайки й коледния подарък. [caption id="attachment_438152" align="alignright" width="300"]Милица Гладнишка Милица Гладнишка се изложи пред свекървата, без да иска[/caption] За разлика от своята колоритна героиня Мими от хитовия сериал „Етажна собственост”, която вечно е нож със своята свекърва, актрисата била в прекрасни отношения с майката на гаджето си. Но този път станал сакатлък. Навръх Коледа 43-годишната Милица и приятелят й Иван Велчев, който е куклен актьор, празнували в дома на актрисата. Пристигнали и роднините му от Враца. Когато дошъл ред за размяна на подаръци, Милица извадила малка кутийка. Майката на Иван се озадачила от размера на миниатюрния подарък и веднага го разопаковала. Когато видяла, че вътре има чифт сребърни обеци, тя направо помръкнала.

„Благодаря, но няма как да ги сложа. Нямам дупки на ушите. Носи си ги ти!”, натъжила се бъдещата свекърва на Гладнишка и й върнала кутийката обратно.

Пеещата актриса много се разочаровала, че е направила неподходящ подарък. Но най-много се огорчила, че майката на Иван не го приела. Гладнишка разказа за конфузната ситуация по време на гостуването си в сутрешното предаване „На кафе”, пише вестник „Уикенд“. „Разкажи ми, как минаха при теб празниците?”, полюбопитства водещата Гала. „Зле! Много зле минаха. Имаше роднини от страна на моя приятел Иван. Много ги обичам, но... Някак си... Остана много храна. Те обичат много да готвят. Майката на Иван беше направила огромни сарми. Остана много храна и естествено, аз всичко дояждам. Добре че беше студено навън - цялата тераса беше пълна с храна. Получих много подаръци, някои от които веднага продадох. Много е рентабилно! Аз също подарих подаръци, които се оказах ненужни. Например взех обици за майката на Иван, но тя няма дупки на ушите и ми ги върна”, разказа Гладнишка. Дълго време Милица не обелваше и дума за личния си живот. От 6 години актрисата е обвързана със своя колега Иван, който преди това въртял любов с ексцентричната Бианка Илич, нашумяла като Супер Бианка. Според запознати двамата се залюбили покрай дублажа на множеството общи филми, които озвучават. Гладнишка обаче се притеснявала, че медиите ще я одумват заради 10-годишната разлика във възрастта им в полза на младока и пазела името му в тайна.